Telefoonnummer

+ 31 6 467 87 927

Email

info@rhb-ict.nl

Richard heeft voor ons bedrijf, CACAMO B.V. onze opleiding in LearnDash geplaatst. We zijn onwijs tevreden met zijn werk. De opleiding stond binnen no-time in Learndash met uitstekende kwaliteit. Daarnaast is Richard ook altijd goed en snel te bereiken en hebben we bijvoorbeeld via ZOOM de opleiding doorgenomen zodat wij als eigenaren ook goed weten hoe het werkt of als we iets zelf nog willen aanpassen dat we dat ook zelf kunnen. Inmiddels heb ik hem ook al aangeraden aan een vriendin die haar mindfullness cursus door Richard ook in LearnDash laat zetten.

Corona Meerman
EIGENAAR @ CACAMOCACAO BV

Richard heeft mij geholpen met het inrichten van LearnDash. Ik ben ontzettend tevreden met zijn werk. Richard is heel professioneel. Hij levert snel werk en is heel goed te bereiken. Hij is erg pro-actief en denkt heel fijn mee. Ik raad iedereen aan om met hem te werken.

Kim Sikking
EIGENAAR @ MINDFULYOUTH

RHB ICT werkt zorgvuldig en dienstverlenend met verstand van zaken en inlevingsvermogen voor de wensen van de klant. Of het nu gaat om het bouwen van een website of het onderhoud ervan, het is in goede handen bij RHB ICT. RHB ICT heeft voor mij de website van het Groot Blokzijl Piratenkoor gebouwd en heeft de website van ColumbusCoaching -Interim & Training in onderhoud.

Tom Willems
EIGENAAR @ COLUMBUSCOACHING -INTERIM & TRAINING 
BEHEERDER @ GROOT BLOKZIJLS PIRATENKOOR