Telefoonnummer

+ 31 6 467 87 927

Email

info@rhb-ict.nl

Richard heeft voor ons bedrijf, CACAMO B.V. onze opleiding in LearnDash geplaatst. We zijn onwijs tevreden met zijn werk. De opleiding stond binnen no-time in Learndash met uitstekende kwaliteit. Daarnaast is Richard ook altijd goed en snel te bereiken en hebben we bijvoorbeeld via ZOOM de opleiding doorgenomen zodat wij als eigenaren ook goed weten hoe het werkt of als we iets zelf nog willen aanpassen dat we dat ook zelf kunnen. Inmiddels heb ik hem ook al aangeraden aan een vriendin die haar mindfullness cursus door Richard ook in LearnDash laat zetten.

Corona Meerman
EIGENAAR @ CACAMOCACAO BV

Richard heeft mij geholpen met het inrichten van LearnDash. Ik ben ontzettend tevreden met zijn werk. Richard is heel professioneel. Hij levert snel werk en is heel goed te bereiken. Hij is erg pro-actief en denkt heel fijn mee. Ik raad iedereen aan om met hem te werken.

Kim Sikking
EIGENAAR @ MINDFULYOUTH

Richard, is rustig en denkt met je mee. Hij werkt niet alleen je opdracht uit maar is betrokken bij wat hij voor je doet. Super fijn om niet alleen een zakelijke verbinding te hebben. Persoonlijk hecht ik waarde aan iemand die met je mee denkt en kijkt op deze manier ben je op een andere laag in verbinding en dat is wat Richard je biedt. Zijn werk is professioneel en van fantastische kwaliteit. Zeg maar gerust waarde voor je investering.

Jeanette de Vries
EIGENAAR @ jij en ik op weg
Richard heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik liep nog tegen wat laatste issues aan voor het live zetten van mijn website maar Richard was op het allerlaatste moment beschikbaar en bereid om mij zelfs in het weekend te helpen. Alles was hierdoor gereed voor het live zetten! Richard helpt goed en snel en is erg geduldig.

Daniƫlle Geerling
EIGENAAR @ Golden Mirror Coaching

RHB ICT werkt zorgvuldig en dienstverlenend met verstand van zaken en inlevingsvermogen voor de wensen van de klant. Of het nu gaat om het bouwen van een website of het onderhoud ervan, het is in goede handen bij RHB ICT. RHB ICT heeft voor mij de website van het Groot Blokzijl Piratenkoor gebouwd en heeft de website van ColumbusCoaching -Interim & Training in onderhoud.

Tom Willems
EIGENAAR @ COLUMBUSCOACHING -INTERIM & TRAINING 
BEHEERDER @ GROOT BLOKZIJLS PIRATENKOOR